Vpeltonen.com verkkosivu avattu

Aivan ensin tahdon sanoa Kiitos. Kiitoksen siitä että luet tätä ja olet löytänyt tiesi verkkosivuilleni. Nämä sivut olisi pitänyt avata jo vuosia sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eikös vain.

Olen harrastanut valo- ja videokuvausta jo hyvin pitkään ja harrastuksesta onkin vuosien varrella muodostunut yksi tulon lähde. Olen huomannut, että valokuvaajan työ on äärimmäisen palkitsevaa ja jokainen projekti on täysin erilainen – ihmiset kun ovat erilaisia. Nimenomaisesti ihmiset ovatkin parasta tämän työn laajassa kokonaisuudessa. Ihmiset ovat se moottori joka ajaa luovuutta eteenpäin.

Jokaisella kuvaajalla on kuvissaan ja videoissaan se oma allekirjoitus – tapa josta näkee hyvin pitkälle sen, että juuri tämä teos on sen tietyn ammattilaisen käsialaa. Toivon, että katsoessasi läpi portfoliotani, näet henkilökohtaisen allekirjoitukseni töissä joita olen tehnyt.

Jos tämä tyyli on mieleesi ja tarvitset ammattilaista toteuttamaan mielessäsi olevan kuvausprojektin – oli se sitten valokuvausta tai videointia – älä epäröi ottaa yhteyttä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: